Aanbod

 

Ervaringsgericht leren is een beproefd middel als het gaat om het vergroten van je communcatie-vaardigheden. We (h)erkennen wel dat opdrachtgevers en deelnemers soms aarzelingen of drempelvrees voelen om het werkelijk aan te durven gaan in simulaties of rollenspellen. Onze missie als acteurs is om deelnemers een positieve leerervaring te bieden, om met tact, flair en inlevingsvermogen de drempels te slechten naar durven leren door te doen.

 

Naast het verzorgen van rollenspelen (wij spreken zelf overigens liever van simulaties) in trainingsgroepen tot maximaal 14 personen bieden we ook invulling voor grotere groepen in de vorm van bijvoorbeeld een regie-model of rollenspel op maat op een podium. Ook is ondersteuning in coachingstrajecten mogelijk.

 

Ervaringen van klanten

Evaluaties van trainers en deelnemers zeggen vaak dat het werken met een acteur van MTworks hen meer heeft gebracht dan ze vooraf hadden verwacht; met veel lichtheid én diepgang een optimaal leerklimaat scheppen is onze kernkwaliteit. Deelnemers krijgen praktische handvaten voor communicatie en gaan met meer zelfvertrouwen weer de praktijk in.

Uiteraard brengen wij u op verzoek graag in contact met onze opdrachtgevers/trainers als u mondelinge referenties wilt ontvangen.