Wie we zijn

 

Ervaringen van klanten

Evaluaties van trainers en deelnemers zeggen vaak dat het werken met een acteur van MTworks hen meer heeft gebracht dan ze vooraf hadden verwacht; met veel lichtheid én diepgang een optimaal leerklimaat scheppen is onze kernkwaliteit. Deelnemers krijgen praktische handvaten voor communicatie en gaan met meer zelfvertrouwen weer de praktijk in.

Uiteraard brengen wij u op verzoek graag in contact met onze opdrachtgevers/trainers als u mondelinge referenties wilt ontvangen.

 

Achtergrond acteurs

Al onze acteurs hebben naast een brede ervaring in hun vakgebied als trainingsacteur ook minimaal 3 jaar ervaring specifiek op het gebied van preventie huiselijk geweld en kindermishandeling. Daarnaast zijn zij zelf werkzaam geweest als bijvoorbeeld leerkracht, pedagogisch medewerker, personeelsmanager, medewerker in de psychiatrie. Dit versterkt het inzicht in de problematiek en geeft draagvlak bij deelnemers.
 

MTworks wordt geleid door Sylvia Monten

 

 

Sylvia Monten is afgestudeerd in Gezondheidswetenschappen en Personeel en Arbeid. Na werkzaam te zijn geweest in diverse communicatiefuncties en HRM (o.a. bij Provincie Noord Brabant) is ze gestart met haar eigen bureau voor trainingsacteurs. In 2008 verscheen het boek 'Het antwoord ben jij' wat ze samen met Bert van Rijnberk heeft geschreven. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring als trainingsacteur.